Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ






 Aloe-Jojoba Shampoo Αποτέλεσμα εικόνας για Forever Jojoba shampoo

Εμπιστευθείτε την προσωπική σας περιποίηση στα προϊόντα καθημερινής φροντίδας της Forever.
Όλα τα προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση αποτελούνται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από Aloe Vera, η οποία φροντίζει, προσφέρει υγρασία και προστατεύει.  
Μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα προϊόντα με Aloe Vera για ποικίλες χρήσεις: φροντίδα μαλλιών, προϊόντα καθημερινής υγιεινής σώματος για την γυναίκα και τον άνδρα,δροσερά αρώματα.                                                            Aloe-Jojoba Contitioning Rinse


Νέα εξελιγμένη σύνθεση! Το αγαπημένο μας συστατικό, η Αλόη, παρέχει με φυσικό τρόπο σαπωνίνες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε έναν απαλό αφρό. Το έλαιο jojoba αναδεικνύει τα μαλλιά χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα και λάμψη. Τα συστατικά του καταπραΰνουν και μαλακώνουν το τριχωτό της κεφαλής,ενώ το αγαπημένο σας Forever™ Essential Oils Λεβάντα που περιέχεται στη σύνθεσή του θα σας κάνει να θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα!
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.

Aloe-Jojoba Shampoo PDF αρχείο


H καινοτομία της επιστήμης συναντά τις δικές μας συνθέσεις! Με ανανεωμένη σύνθεση για να λειτουργεί συνεργιστικά με το Aloe-Jojoba Shampoo. Η ενισχυμένη σύνθεση του Conditioning Rinse περιέχει βιταμίνη Β5, macadamia, έλαιο jojoba και αιθέριο έλαιο λεβάντας από τη σειρά, Forever Essential Oils, χαρίζοντας στα μαλλιά έξτρα λάμψη, κάνοντάς τα πιο εύκολο να τα διαχειριστείτε. Με ισορροπημένο pH, αυτό το θρεπτικό conditioner περιβάλλει το στέλεχος της τρίχας και μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της ψαλίδας. 
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.



  Aloe Hand Soap 




 Αποτέλεσμα εικόνας για forever liquid soap




Ένας συνδυασμός από φυσικά έλαια, εκχυλίσματα φρούτων και την καλύτερη τεχνογνωσία, το Aloe Hand Soap με ήπιο άρωμα χαμομηλιού είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται το δέρμα σας για να είναι καθαρό και απαλό.

Βελτιώσαμε την αγαπημένη σε όλους περλέ σύνθεση με την προσθήκη εκχυλίσματος από αγγούρι, έλαιο από φλούδα λεμονιού και ελαιόλαδο που ενισχύει τις ενυδατικές ιδιότητες.

Το αγγούρι βοηθά στην καταπράυνση του δέρματος, ενώ το έλαιο φλούδας λεμονιού έχει διπλή δράση, αφού ενεργεί ως στυπτικό ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το δέρμα. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ενυδατώνει και μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του δέρματος.
  • Απαλή σύνθεση
  • Με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες
  • Χωρίς paraben
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.

Aloe Hand Soap PDF αρχείο

 Aloe Shave Αποτέλεσμα εικόνας για forever aloe shave



Ένα πολυτελές αφρώδες  gel μετατρέπει τη συνηθισμένη, καθημερινή διαδικασία του  ξυρίσματος σε μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης. Ενυδατικοί   παράγοντες αφήνουν το δέρμα σας  λείο, αναζωογονημένο και   ενυδατωμένο. Με θρεπτικό   παράγοντα από τα λιπαρά οξέα του ελαίου καρύδας  περιποιείται το   δέρμα, ενώ η αναζωογονητική Αλόη  αφήνει δροσερή αίσθηση φρεσκάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.

Aloe Shave PDF Αρχείο


Gentleman’s Pride®-Nέα Σύνθεση after shave
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/2016_Product_Images/Personal_Care/GentlemansPride_Large.png

Ένα μείγμα μαλακτικών και ενυδατικών συστατικών χωρίς οινόπνευμα, που συνδυάζεται με αγνό Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα.

Η Λοσιόν Ξυρίσματος Forever Gentleman’s Pride, παρασκευασμένη με δενδρολίβανο και χαμομήλι, αποτελεί ένα καταπραϋντικό 
«after shave»  με πεντακάθαρο, αρσενικό άρωμα.
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.
Νέο Avocado Face & Body Soap
AloeStore/GentlemansPride.pdf

Νέο Avocado Face & Body Soap

Aγνό και καθαρό με έλαιο αβοκάντο και αλόη
Νέο Avocado Face&Body Soap, με νέα σύνθεση με φρέσκια αλόη, αγνό λάδι αβοκάντο και εθιστικό άρωμα εσπεριδοειδών για το πιο καθαρό, φρέσκο και αναζωογονημένο δέρμα που είχατε ποτέ...
142g


Το απαλό άρωμα του κίτρου σε αυτό το ήπιο σαπούνι, θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας και θα κάνει την καθημερινή σας περιποίηση μια αξέχαστη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.

AloeStore/AvocadoFaceBodySoap.pdf


Aloe Ever-Shield®
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/2016_Product_Images/Personal_Care/Evershield_Large.pngΤο Αποσμητικό στικ Aloe Ever-Shield θα σας διατηρήσει φρέσκους και γεμάτους αυτοπεποίθηση με το καθαρό άρωμά του.

Είναι τόσο ήπιο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.

  • Δεν λεκιάζει τα ρούχα.
  • Δεν περιέχει βλαβερό αλουμίνιο.
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.

Forever Bright® Toothgel 

Ένα καταπληκτικό προϊόν με φανατικούς οπαδούς, η οδοντόκρεμα της Forever συνδυάζει 100% σταθεροποιημένο φρέσκο ζελέ Αλόης Βέρα και φυσική πρόπολη  μελισσών, 2 συστατικά που συμβάλουν στην άριστη υγιεινή των δοντιών αλλά και της στοματικής κοιλότητας. Ιδανική για όλη την οικογένεια, η απαλή σύνθεσή της, χωρίς φθόριο, περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά και φυσικά αρώματα δυόσμου και μέντας που αφήνουν μία αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. 


Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.

Forever Travel Kit
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/2017_New_Products/Travel_Kit_Large.png 
Tα αγαπημένα σας προϊόντα της Forever θα σας ακολουθούν παντού, όπου και αν βρίσκεστε, σε πρακτικό μέγεθος ταξιδίου. Το εύχρηστο σετ ταξιδίου της Forever περιλαμβάνει: Aloe Bath Gelée, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe-Jojoba Shampoo, Aloe-Jojoba Conditioning Rinse και Forever Bright Toothgel, όλα σε μέγεθος που επιτρέπεται να τα έχετε ακόμα και στην καμπίνα του αεροσκάφους. 

Για on line αγορα κάνε κλίκ εδώ!


Δείτε όλα τα προϊόντα της Forever που αφορούν την προσωπική φροντίδα στην παρακάτω διεύθυνση
www.300000141400.fbo.foreverliving.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου