Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Πως Αμειβόμαστε

Η Εταιρεία Forever Living Products χρησιμοποιεί το απλό, έξυπνο, δοκιμασμένο και επιτυχημένο σύστημα του Πολυεπίπεδου Μαρκετινγκ, στήν πιό αξιόπιστη και ανθρωποκεντρική μορφή του.

Αμείβει τους συνεργάτες της, με την μορφή bonus, ανάλογα με την βαθμίδα που ευρίσκονται στο business plan της εταιρείας, από 5%-18% επί της λιανικής τιμής του προϊόντος, που έχει διατεθεί.
(λιανική τιμή χωρίς ΦΠΑ).

Τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κίνηση του κωδικού του κάθε συνεργάτη κατατίθενται στον λογαρισμό του της τραπέζης κάθε 15 του μηνός που τρέχει, για την κίνηση του μηνός που μόλις έληξε.

Τί σημαίνει "κίνηση κωδικού". Είναι η διάθεση προϊόντων με αποδείξεις που αναγράφουν τον κωδικό του συνεργάτη, είτε πρόκειται για προσωπική του χρήση είτε για διάθεση προς τρίτους, είτε για διάθεση που έχει γίνει από τα νέα μέλη του καί τέλος από την κίνηση των κωδικών των συνεργατών της ομάδας του, που είναι συνδεδεμένοι με τον δικό του κωδικό.

Πρόσφατα η εταιρεία έχει θεσπίσει την "έκπτωση",αποκλειστικά και μόνον στις προσωπικές αγορές των Fbo's. Αγορές στον προσωπικό τους κωδικό.
Αυτή η έκπτωση είναι της τάξεως του 5%-18%  επί της λιανικής τιμής των προϊόντων αποφορολογημένης (αξία χωρίς ΦΠΑ) και αντιστοιχεί στο bonus που αναλογεί στον κάθε συνεργάτη σύμφωνα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και είναι ανεξάρτητη από το κέρδος χονδρικής 30%.
π.χ. προϊόντα αξίας 100,00(τιμή λιανικής), ο FBO τα αγοράζει 70,00 και με την επιπλέον έκπτωση
η τιμή αγοράς διαμορφώνεται σε 65,62,57,52 ανάλογα με το επίπεδό του.

Εδώ θέλω να παραθέσω άλλο ένα παράδειγμα, που αφορά κυρίως "πωλητές" αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και στους Fbo's  οποίοι είναι ταυτόχρονα καταναλωτές και πωλητές με την έννοια της προώθησης.

΄Ενας πωλητής,ας πούμε αναψυκτικών, στό κλασσικό εμπόριο, πρέπει να παρουσιάσει τζίρο της τάξεως των 25.000,00 και άνω τον μήνα (αυτό μεταφράζεται σε 1000,00 την ημέρα) στον διευθυντή πωλήσεων για να έχει μισθό 1000,00, την χρήση αυτοκινήτου και κινητού.

Ο Συνεργάτης της Forever Living Products, αφού αποφασίσει πόσα χρήματα θέλει ο ίδιος να κερδίζει, σχεδιάζει μόνος του, είτε με τον επικεφαλής της ομάδας του, τον προσωπικό του οικονομικό στόχο,με δεδομένο ότι σε αυτήν την εταιρεία ένας τζίρος της τάξεως των 1.000,00 του αποφέρει όφελος 350,00  έως 480,00 ανάλογα με την βαθμίδα στην οποία βρίσκεται,και δείτε πώς:


Αγορά προϊόντων αξίας                          1000,00   Τιμή Λιανικής
Αγορά από τον συνεργάτη                       700,00    Τιμή Χονδρικής
Κέρδος                                                     300,00
Bonus για τον συνεργάτη 5%                     50,00    Στην πρώτη Βαθμίδα
Σύνολο απολαβής                                    350,00

Το ποσόν αυτο αυξάνεται σύμφωνα με την βαθμίδα στην οποία βρίσκεται ο
συνεργάτης σε 380, 430 ,480.

Εάν δε, έχει ξεκινήσει να δημιουργεί την δική του ομάδα Fbo's και τους διδάξει πώς να κάνουν κι εκείνοι αυτό που ο ίδιος κάνει, τότε αμοίβεται και για την δική τους δραστηριότητα, παίρνοντας πάλι ανάλογα με την βαθμίδα στην οποία βρίσκεται ποσοστό από  5%-13%.
Επί πλέον αμείβεται με ποσοστό 15% επί των αγορών των μελών που έχει συνδέσει με τον προσωπικό του κωδικό και ευρίσκονται στο επίπεδο του Novus Customer. Οι ίδιοι αγοράζουν τα προϊόντά τους με έκπτωση της τάξεως του 15%.

Μετά την κατάκτηση του επιπέδου του Manager, ανοίγει ο δρόμος για επί πλέον πηγές εισοδήματος.
Όπως: Το κίνητρο του αυτοκινήτου, τα ταξείδια, το Chairman's Bonus, το Eagle Manager και άλλων.


Για ό,τι ενδιαφέρον βρείτε σ'αυτήν την πληροφορία και για επί πλέον διευκρινίσεις επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 210 76 51074, 6974 570057 και στο dare2plan@hotmail.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου