Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Η Διατροφική αξία του σκόρδου και του θυμαριού είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Σκόρδο και Θυμάρι. 2 ισχυρά αντιοξειδωτικά που συνδιάζονται και δημιουργούν έναν εξαιρετικό μηχανισμο, για την διατήρηση της καλής υγείας. Έχει αποδειχτεί από μελέτες ότι κάποια συστατικά του σκόρδου υποβοηθούν τον μεταβολισμό να μετατρέψει τα λίπη σε ενέργεια, προστατεύοντας έτσι τον οργανισμό από τις ελέυθερες ρίζες.Επίσης σε συνδυασμό με το θυμάρι βοηθά στην υγεία του κυκλοφορικού συστήματος όπως επίσης λειτουργεί και σαν ισχυρό αντιμικροβιακό. 


Το θυμάρι περιέχει σαπωνίνες και άλλες ευεργετικές αντιοξειδωτικές ουσίες

  • Ισχυρό Αντιοξειδωτικό
  • Άοσμη, μαλακή κάψουλα
  • Βοηθά στην προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες
  • Βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους σε ενέργεια.
https://gallery.foreverliving.com/gallery/GRC/download/NewPDF2013/065_GarlicThyme.pdf

 
Η βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ συνδυάζονται σε αυτό το προϊόν ελεγχόμενης αποδέσμευσης, για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μεταβολικών διαδικασιών, περιλαμβανόμενης και της διαίρεσης των κυττάρων, της σύνθεσης DNA, της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων και της ομαλής λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Ακόμη, η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική στις χορτοφαγικές δίαιτες.

Κάντε την πρώτη πράξη αγάπης για το μωρό σας! Η έλλειψη βιταμίνης Β12 σημαίνει επίσης, έλλειψη σε φολικό οξύ, το οποίο είναι κρίσιμο για το έμβρυο κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών της κύησης, καθιστώντας το επίσης ευεργετικό για τις γυναίκες που επιθυμούν να συλλάβουν. Αυτό το συμπλήρωμα είναι εξαιρετικά ασφαλές, καθώς και τα 2 συστατικά του είναι  ανεκτά σε μεγάλες ποσότητεςμαπό τον οργανισμό. Είναι, επίσης, απαραίτητη σε μία χορτοφαγική διατροφή, καθώς η Β12 συνήθως λαμβάνεται από ζωικές πηγές. 



Βοηθά στην μείωση των επιπέδων ομοκυστεΐνης.
• Eξαιρετικά ασφαλές σε μεγάλες ποσότητες
• Τα συμπληρώματα βιταμίνης Β12 πρέπει να λαμβάνονται μαζί με φολικό οξύ.

https://gallery.foreverliving.com/gallery/GRC/download/NewPDF2013/188_B12.pdf

 Το Fields of Greens συνδυάζει φρέσκια στάχυα κριθαριού (που περιέχουν κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, νάτριο, χαλκό, φώσφορο, ψευδάργυρο και μαγγάνιο), στάχυα σιταριού (που περιέχουν βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία) και αλφάλφα (που είναι πλούσιo σε μέταλλα και βιταμίνες Α, Β6, Ε και Κ).
Παρέχει τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τις πρωτεΐνες, τα αμινοξέα, τα ένζυμα, τα αντιοξειδωτικά στα οποία έχει προστεθεί ισχυρή δόση χλωροφύλλης.
https://gallery.foreverliving.com/gallery/GRC/download/NewPDF2013/068_FieldsOfGreen.pdf






*Το προϊόντα αυτά δεν συνιστώνται για να κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια
ή κάποια κατηγορία ασθενειών.
Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου