Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ 4



Το Maca χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο Περού για περισσότερα από 2000 χρόνια.Σύμφωνα με το θρύλο, οι πολεμιστές Ίνκας έτρωγαν Maca για δύναμη καιζωντάνια, πριν ξεκινήσουν για τη μάχη.
Οι Ισπανοί κατακτητές το αποκαλούσαν «το βότανο του σεξ των Ίνκας».
Σήμερα είναι γνωστό ως Περουβιανό Ginseng.Σύγχρονες μελέτες υποδεικνύουν ότι το Maca μπορεί να προάγει τη λίμπιντο, τη σεξουαλική ικανότητα και ενέργεια.
Οι γυναίκες στη Νότιο Αμερική επίσης χρησιμοποιούν το Maca για χιλιάδες χρόνια, προκειμένου να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους, να εμποδίσουν την κούραση και να μειώσουν τις επιδράσεις της έντασης στο σώμα τους. Οι Περουβιανές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Maca στην ηλικία των 3 χρόνων και παραμένουν δυνατές, γόνιμες και παραγωγικές, με τεράστια ζωντάνια ακόμα και σε προχωρημένες ηλικίες. Το Maca έχει την ικανότητα να αυξάνει τη λίμπιντο της γυναίκας και θα πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά, για καλύτερα αποτελέσματα.

Το Forever Multi-Maca συνδυάζει το θρυλικό περουβιανό Maca με άλλα ισχυρά βότανα και επιλεγμένα συστατικά, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα του είδους του.



Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν κάνε κλίκ εδώ:


Η Νέα σύνθεση του Forever Calcium, με διγλυκινικό ασβέστιο, είναι πιο αποτελεσματική για την προώθηση της βέλτιστης δομής των οστών, καθώς παραμένει στην κυκλοφορία του αίματος περισσότερο και δεν παρεμβαίνει στο φυσικό του στομάχου. Επιπρόσθετα, το πατενταρισμένο μας μείγμα μεταλλικών στοιχειών είναι μικρότερο και απορροφάται περισσότερο από την προηγούμενη φόρμουλά μας.
Το Νέο και Βελτιωμένο Forever Calcium χρησιμοποιεί ανώτερες μορφές ασβεστίου και άλλων πατενταρισμένων,υψηλής επίδοσης μεταλλικών στοιχείων για να διασφαλιστεί η μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.Για να καταπολεμήσουμε τη μειωμένη ικανότητα του οργανισμού μας να απορροφά το ασβέστιο καθώς μεγαλώνουμε, είναι απαραίτητο ένα περιεκτικό συμπλήρωμα που θα μας βοηθήσει να προστατευθούμε από τα προβλήματα στα οστά. Με το Forever Calcium μπορείτε να νιώθετε σίγουροι ότι βασίζεστε στα υψηλότερης ποιότητας συστατικά για ναυποστηρίξετε την υγεία σας.• Παρέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό και βιταμίνες C & D• Διασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν κάντε κλίκ εδώ:



Η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έχει ζωτική σημασία για την επιβράδυνση της βιολογικής γήρανσης αλλά και για την προστασία από παθογόνους οργανισμούς και μικρόβια, τη διατήρηση της ενέργειάς μας και την καλή λειτουργία όλου του οργανισμού.
Το Forever Immublend σχεδιάσθηκε για να υποστηρίξει όλες τις πτυχές του ανοσοποιητικού συστήματος από την πρώτη μέχρι και την τελευταία γραμμή άμυνάς του. Το κάθε συστατικό του έχει προσεκτικά επιλεχθεί για το σημαντικό ρόλο του στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τι κάνει το Forever Immublend τόσο αποτελεσματικό;
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες προωθούν υγιή επίπεδα προβιοτικών βακτηρίων στο πεπτικό σύστημα.Λακτοφερίνη υποστηρίζει την παραγωγή των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στη διατήρηση άριστων επιπέδων ευεργετικών βακτηρίων στο έντερο.Μανιτάρια Maitake & Shiitakeυποστηρίζουν την παραγωγή των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος και την καρδιαγγειακή λειτουργία.Βιταμίνη Dδυναμώνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.Βιταμίνη Cκαταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.Ψευδάργυροςκαταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την αναπαραγωγή των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.
Φυσικά βότανα συνδυάζονται με θεμελιώδη θρεπτικά συστατικά για να σας προσφέρουν ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα και να σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στην καθημερινότητά σας με δύναμη και ενέργεια.
1 .Υποστηρίζει όλες τις πλευρές της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
2. Παρέχει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών για να υποστηρίξει τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος.
3. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν κάνε κλίκ εδώ:

https://gallery.foreverliving.com/gallery/GRC/download/NewPDF2013/355Immublend.pdf







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου